Wtorek, 25.02.2020.

  1. – Krem z białych warzyw z groszkiem ptysiowym, sznycelki z indyka, ziemniaki puree, bukiet surówek z modrej kapusty i pekińskiej

 

Środa, 26.02.2020.

  1. – Zupa pieczarkowa z makaronem, pyrki z gzikiem, szczypiorkiem

i rzodkiewką

 

Czwartek, 27.02.2020.

  1. – Zupa neapolitańska, gulasz węgierski z czerwoną papryką, kasza jęczmienna, ogórek kiszony

 

Piątek, 28.02.2020.

  1. – Barszczyk ukraiński, jajko w sosie śmietanowo-chrzanowym, ziemniaki, marchewka z groszkiem

 

Poniedziałek, 2.03.2020.

  1. – Krupnik z kaszą jaglaną, spaghetti w sosie bolońskim z cukinią

i wiórkami sera, bukiet sałat z pestkami dyni i słonecznika w sosie koperkowo-ziołowym

 

 

 

Płatności za marzec:

I i II danie – 220,00

II danie – 176,00

Zupy – 44,00

 

 

 

Jadłospis