Wtorek, 14.05.2019.

  1. – krem szparagowy z groszkiem ptysiowym (300g) gołąbki bez zawijania z młodą kapustą, kaszą i farszem mięsnym w sosie pomidorowym (200g) surówka z kalarepy (60g)

 

Środa, 15.05.2019.

  1. – zupa węgierska (300g) kluski kopytka z okrasą (350g) kapusta kiszona gotowana (80g)

 

Czwartek, 16.05.2019.

  1. – krem marchewkowy z batatami i imbirem (300g) pulpeciki drobiowo-wieprzowe w sosie serowo-szpinakowym (200g) makaron (60g) surówka wiosenna (60g)

 

Piątek, 17.05.2019.

  1. – zupa neapolitańska (300g) filet rybny w ziołach (80g) ziemniaki puree (150g) surówka z młodej kapusty z rzodkiewką i kukurydzą (60g)  

 

Poniedziałek, 20.05.2019.

  1. – rosół z makaronem (300g) kurczak w potrawce z kurkumą (200g) ryż brązowy (60g) bukiet jarzyn gotowanych z kalafiorem i brokułami (80g)

 

 

 

 

Zaległe płatności za kwiecień:

I i II danie – 70,00

II danie –     56,00

     zupy      – 14,00

 

Płatności za maj:

I i II danie – 200,00

II danie –      160,00

  zupy –         40,00

 

 

 

Jadłospis