Wtorek, 18.09.2018.

  1. – zupa neapolitańska (250g) gołąbki bez zawijania z kapustą włoską, kasza bulgur i sosem pomidorowym (200g) ziemniaki (150g) fasolka szparagowa (60g)

 

Środa, 19.09.2018.

  1. – zupa jarzynowa z kalarepą (250g) gulasz węgierski z czerwoną papryką (150g) kasza jęczmienna (60g) surówka z modrej kapusty, sałatka z ogórków (80g)

 

Czwartek, 20.09.2018.

  1. –krem dyniowo-marchewkowy z batatami i imbirem (250g) pulpety drobiowo-cielęce z sosem koperkowym (250g) makaron penne (60g) surówka meksykańska z czerwoną fasolą (60g)

 

Piątek, 21.09.2018.

  1. – krem brokułowy z płatkami migdałowymi (250g) pierogi z serem i śmietaną polane mussem jagodowym (300g) tarta marchew z ananasem (60g)

 

Poniedziałek, 24.09.2018.

  1. – zupa fasolowa (250g) spaghetti z zielonym groszkiem, cukinią i wiórkami sera (300g) bukiet sałat z sosem ogrodowym (50g)

 

Wtorek, 25.09.2018.

  1. –krupnik z kaszą jaglaną (250g) gyros drobiowy (80g) ryż po turecku (150g) surówka koperkowa (60g)

 

Środa, 26.09.2018.

  1. –krem z pora i selera z bagietką paryską (250g) schab pieczony z sosem (180g) ziemniaki (150g) biała kapusta na ciepło (80g)

 

Czwartek, 27.09.2018.

  1. – zupa kalafiorowa (250g) pyzy z sosem myśliwskim (300g) buraczki (50g) kapusta modra z jabłkiem (50g)

 

Piątek, 28.09.2018.

  1. – zupa ogórkowa (250g) naleśniki z twarożkiem i frużeliną jabłkowo-brzoskwiniową (300g) sos czekoladowy (20g) tarty seler z ananasem (50g)

 

 

Płatności za miesiąc październik do 5-go :

 

I i II danie – 230,00 zł

    II danie – 184,00 zł

 

Jadłospis