Poniedziałek, 20.01.2020.

  1. – Zupa ziemniaczana, kurczak w sosie śmietanowo-paprykowym, kasza pęczak, surówka z kapusty włoskiej i pekińskiej

 

Wtorek, 21.01.2020.

  1. – Krem dyniowo-marchewkowy z batatami i imbirem, gołąbki bez zawijania z sosem pomidorowym, ziemniaki, fasolka szparagowa

 

Środa, 22.01.2020.

  1. – Barszczyk ukrainski, kluski kopytka z okrasą, kapusta kiszona gotowana

 

Czwartek, 23.01.2020.

  1. – Krem pieczarkowy z bagietką paryską, spaghetti z sosem bolońskim, cukinią, groszkiem, marchewką, posypane wiórkami sera, bukiet sałat

 

Piątek, 24.01.2020.

  1. – Zupa pomidorowa z makaronem, medaliony rybne z miruny, ziemniaki puree, surówka z kapusty kiszonej z marchewką i zieloną pietruszką

 

Płatności za styczeń:

I i II danie – 140,00

II danie – 112,00

Zupy – 28,00

 

 

 

 

 

 

 

Jadłospis