Wtorek, 19.11.2019.

  1. – zupa-krem pomidorowo-paprykowy z grzankami ziołowymi, makaron penne z sosem serowo-szpinakowym i suszonymi pomidorami, tarty seler z brzoskwiniami i ananasem

 

Środa, 20.11.2019.

  1. – zupa-krem dyniowo-marchewkowy z batatami i imbirem, roladki drobiowe z masłem i zieloną pietruszką, ziemniaki puree, bukiet surówek z białej i modrej kapusty

 

Czwartek, 21.11.2019.

  1. – zupa kalafiorowa, gulasz z polędwiczek drobiowych i pieczarkami, kasza gryczana, buraczki z chrzanem, sałatka z ogórków słodko-kwaśnych

 

Piątek, 22.11.2019.

  1. – zupa-barszczyk ukraiński, pierogi leniwe ze śmietaną i mussem truskawkowo-malinowym, tarta marchew z jabłkiem

 

Poniedziałek, 25.11.2019.

  1. – zupa koperkowa z ryżem, makaron spaghetti z marchewką, cukinią, zielonym groszkiem z sosem bolońskim posypane wiórkami sera, mix sałat z nasionami dyni i słonecznika z sosem koperkowo-ziołowym

 

Płatności za listopad:

I i II danie –  190,00

  II danie –    152,00

   Zupy –         38,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Płatności prosimy dokonać do 5-go każdego miesiąca

 

 

 

 

 

 

Jadłospis