Wtorek, 12.03.2019.

  1. – rosół z makaronem (300g) kurczak w potrawce z kurkumą (250g) ryż brązowy (60g) bukiet jarzyn gotowanych z brokułami i kalafiorem (80g)

 

Środa, 13.03.2019.

  1. – zupa węgierska (300g) pierogi leniwe ze śmietaną i mussem owocowym (300g) tarty seler z rodzynkami (80g)

 

Czwartek, 14.03.2019.

  1. – krem cukiniowo-groszkowy z bobem i grzankami ziołowymi (300g) gołąbki bez zawijania z kapustą włoską, farszem mięsnym z indyka i kaszą bulgur (80g) sos pomidorowy (100g) fasolka szparagowa (60g)

 

Piątek, 15.03.2019.

  1. – zupa pieczarkowa z muszelkami (300g) placki ziemniaczane z marchewką, cukinią i jarmużem (350g) dip jogurtowo-ogórkowy z ziołami (60g)  

 

Poniedziałek, 18.03.2019.

  1. – krupnik z kaszą jaglaną (300g) spaghetti z sosem bolońskim i zielonym groszkiem posypane wiórkami sera (350g) surówka koperkowa (60g)  

Płatności za marzec:

I i II danie  –   210,00

II danie –         168,00

zupy –                42,00

 

Jadłospis