Wtorek, 28.05.2019.

  1. – rosół z makaronem (300g) filet drobiowy panierowany, ziemniaki puree (150g) surówka z młodej kapusty z rzodkiewką (60g)

 

Środa, 29.05.2019.

  1. – zupa węgierska (300g) pyzy w sosie jogurtowo-truskawkowym (350g) tarta marchew z ananasem (60g)

 

Czwartek, 30.05.2019.

  1. – krem szparagowy z grzankami (300g) mini pulpeciki wieprzowo-drobiowe (60g) makaron w sosie serowo-szpinakowym z suszonymi pomidorami (300g) surówka wiosenna z kalarepy (60g)

 

Piątek, 31.05.2019.

  1. – kapuśniak z kiszonej kapusty (300g) pierogi leniwe ze śmietaną i borówkami (350g) tarty seler z brzoskwiniami (60g)   

 

Poniedziałek, 3.06.2019.

  1. – krem z zielonych warzyw z bagietką (300g) gyros drobiowy (60g) ryż po turecku (150g) bukiet sałat z pomidorkami cherry z sosem ziołowo-koperkowym (60g)

 

 

 

 

Płatności za czerwiec:

I i II danie –  120,00

   II danie –    96,00

       Zupy –    24,00

 

 

 

 

Jadłospis