Wtorek, 11.12.2018.

  1. – krem kalafiorowy z bagietką paryską (250g) gyros drobiowy (80g) ryż po turecku (150g) surówka z porem (80g)

 

Środa, 12.12.2018.

  1. – zupa fasolowa (250g) kluski kopytka z okrasą (300g) kapusta kiszona gotowana (80g)

 

Czwartek, 13.12.2018.

  1. – krem dyniowo-marchwiowy z batatami i pestkami dyni (250g) klopsiki drobiowo-wieprzowe z pieczarkami (80g) modra kapusta na ciepło (80g)

 

Piątek, 14.12.2018.

  1. –zupa pomidorowa z muszelkami (250g) naleśniki z twarożkiem waniliowym i mussem z czarnej porzeczki posypane wiórkami kokosowymi (350g) tarta marchew z jabłkiem (60g)

 

Poniedziałek, 17.12.2018.

  1. –rosół z lanymi kluskami (250g) kurczak w potrawce z kurkumą (200g) ryż brązowy (60g) bukiet jarzyn gotowanych z brokułami i kalafiorem (60g)

 

 

W grudniu 15 dni żywienia:

I i II danie – 150,00 zł

II danie – 120,00 zł

zupy – 30,00 zł

 

 

Jadłospis